↓ Archives ↓

Category → Okategoriserade

Blogga om lån

Något som är ännu bättre än att blogga gratis är att blogga och tjäna pengar. Ett bra sätt att göra det är att skriva om olika produkter som folk vill ha och som man i sin tur kan tjäna pengar på. En vanlig sådan produkt är lån. Du kan till exempel skriva om olika typer om lån och jämföra dem och sen kan du få provision om du får dina läsare att ta lån på olika lånföretag.

Det här är ett vanligt sätt att jobba och man kan till exempel samarbeta med Vivus eller andra långivare och förmedla kunder till dem. Gör man det så betalar de för den marknadsföring man gör och alla blir nöjda och glada. Om man inte skickar några kunder så får man inte betalt men då har man ju inte heller gjort ett bra jobb. Här kan du se exempel på en sajt som tjänar pengar på lån.

Låter det spännande att tjäna pengar på att blogga så skulle jag börjat med att fråga google om hjälp. Leta efter olika tips om hur man kan tjäna pengar och de sakerna du bör leta efter kallas SEO och affilatemarknadsföring. Enkelt förklarat så är det konsten att synas i google och konsten att tjäna pengar på dina besökare på ett smidigt sätt. Lycka till!

Tips på en bra sajt om webbhotell

Om du är på jakt efter ett riktigt billigt och bra webbhotell eller aldrig har använt ett webbhotell tidigare och vill lära dig mer om webbhotell ska du besöka webbhotells.se. Där får du lära dig det mesta om webbhotell och allt som har med webbhotell att göra, men först och främst guidar de dig rätt när du är på jakt efter ett riktigt snabbt, stabilt och prisvärt webbhotell.

http://webbhotells.se finns en suverän topplista som bara listar Sveriges bästa webbhotell och webbhotellen är framför allt rangordnade efter stabilitet, prestanda, support och användarvänlighet. Trots att alla webbhotell i listan håller en mycket hög standard så kostar de sällan mycket, de flesta har en prislapp som är mindre än 100 kr/mån. Så om du vill hitta ett riktigt bra webbhotell så är det här definitivt sajten för dig.

På webbhotells.se får du även lära dig hur man gör en hemsida i WordPress, hur du driver trafik till din hemsida, hur du tjänar pengar på din hemsida, tips om hur du väljer domän och vilka alternativ det finns till webbhotell, alternativ som VPS och dedikerad server. På webbhotells.se hittar du alltså inte bara riktigt bra webbhotell utan får lära dig en massa som har med webbhotell, hosting, domäner och hemsidor att göra.